Hoeveel kost het gebruik van een Tango electric kaart?

Voor particuliere gebruikers:

De kosten voor particulier gebruik van een Tango electric kaart zijn zeer laag en transparant:

• Per laadsessie betaal je € 0,35 incl. btw (tot een maximum van € 7,- per maand = 20 laadsessies).
  • De kosten die de laadpuntaanbieder rekent voor het opladen van de auto, of dit nou per kWh, per minuut of per sessie is, rekenen wij 1-op-1 door aan jou.

De laadpuntaanbieder is verplicht zijn tarieven te communiceren op of via het laadpunt. In de meeste gevallen zijn deze tarieven ook bij Tango bekend en tonen we deze in de Tango electric-app.

Voor zakelijke gebruikers:

Naast bovengenoemde kosten is er voor zakelijke gebruikers een vaste maandelijkse kost van € 1.65 (excl. btw) per maand, per kaart verbonden aan de Tango electric kaart. Hiermee verkrijg je toegang tot een zeer uitgebreid netwerk van laadpunten en ons online platform waar je eenvoudig je laadkaarten kan beheren en je facturen terugvindt.