Ik kan mijn rekeningnummer niet toevoegen in de Tango app voor het betalen via automatische incasso

Je kan alleen privé IBAN rekeningnummers toevoegen van banken die aangesloten zijn bij iDIN. Het is niet mogelijk om iDIN te gebruiken met een zakelijke rekening.

Tanken met de Tango app met afschrijving via een zakelijke rekening is wel mogelijk. Dat kan door een Tango (Q8 Liberty) Tankkaart toe te voegen als betaalmethode in de Tango app en jouw zakelijke rekening daaraan te koppelen om automatische incasso te gebruiken. Klik hier voor het aanvragen van een Tango (Q8 Liberty) Tankkaart.

iDIN is een dienst van de banken waarmee consumenten zich bij andere organisaties met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van hun eigen bank kunnen:

• Identificeren
  • Inloggen
  • Leeftijd bevestigen
  • Ondertekenen

Privé rekeningnummers van onderstaande banken kan je gebruiken in de Tango app om te kunnen betalen via automatische incasso:

• ABN AMRO
  • ASN Bank
  • bunq
  • ING
  • Rabobank
  • RegioBank
  • SNS

Let erop dat je ingelogd bent met de bankpas c.q. rekeningnummer van je privérekening. Indien je ingelogd bent met je zakelijke bankpas c.q. rekeningnummer, dan zal de bank de automatische incasso afkeuren.

Lees hier meer over iDIN: https://www.idin.nl/