Hoe werkt betalen met de app via automatische incasso?

Met de Tango app kan je eenvoudig al onze diensten betalen via automatische incasso. Je kan dit eenvoudig direct regelen door de stappen te doorlopen bij het aanmaken van je Tango account of bij het eerste gebruik van een van onze diensten via de Tango app. Je kan op maximaal 3 verschillende toestellen dezelfde privérekening toevoegen. 

Automatische incasso (SEPA)
Bij een automatische incasso geef je ons een doorlopende machtiging om geld van je rekening af te schrijven. 

SEPA
SEPA is de afkorting van Single Euro Payments Area. Het doel van de SEPA is om één grote Europese betaalmarkt te creëren, waardoor er geen verschil bestaat tussen binnenlandse en buitenlandse betalingen.

Tanken
Wanneer je tankt en betaalt met de Tango app, dan wordt je tankbeurt binnen 2 werkdagen automatisch van je rekening afgeschreven. 

Parkeren
Wanneer je parkeert en betaalt met de Tango app, dan worden je parkeersessies aan het einde van de maand automatisch van je rekening afgeschreven. Heb je tussentijds al voor € 50,00 geparkeerd? Dan vragen wij je om dat bedrag alvast via een betaallink af te rekenen. Het restant wordt dan aan het eind van de maand automatisch afgeschreven. 

 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 91 van 136
- -

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag?

Onze klantenservice helpt je graag!
Stuur ons je vraag
- -