Waar kan ik een Voucher gebruiken?

Je kan in de Tango app vouchers inzetten voor nog meer Tango Voordeel op tanken, parkeren en autodelen!

In de Shop in de Tango app kan je met je opgespaarde Tango Tegoed vouchers kopen en dit inzetten. Er zijn verschillende soorten vouchers:

  1. Tanken Voucher
  2. Parkeren Voucher
  3. SnappCar Voucher

Tanken Voucher
Met een Tanken Voucher wordt het totaalbedrag van je tankbeurt verlaagd. Je kan vóór de start van je tankbeurt kiezen of je een Tanken Voucher wilt inzetten.
Voorbeeld: Je tankt voor € 50,00 en je zet een € 5,00 Tanken Voucher in, dan betaal je nog maar € 45,00 voor je tankbeurt.

Let op: Je kan helaas geen vouchers inzetten wanneer je betaalt met een tankpas. Daarnaast wordt een Tanken Voucher niet toegepast wanneer het bedrag van de tankbeurt lager is dan de waarde van je Tanken Voucher.

Parkeren Voucher
Met een Parkeren Voucher kan je het bedrag dat je moet betalen voor je parkeersessie verlagen. Vóór 
Voorbeeld: Je parkeert voor € 5,00 en je zet een € 1,25 Voucher in, dan betaal je nog maar € 3,75 voor je parkeersessie.

Let op: Een Parkeren Voucher wordt niet toegepast, wanneer het bedrag van de parkeersessie lager is dan de waarde van je Parkeer Voucher. 

SnappCar Voucher
Met een SnappCar Voucher krijg je een kortingscode die je kan gebruiken wanneer je een auto wilt huren via SnappCar
Voorbeeld: Je huurt een auto voor € 60,00 via SnappCar en je gebruikt bij het afrekenen de kortingscode van je € 10,00 SnappCar Voucher, dan betaal je € 50,00. 

Let op: Binnen de Tango app kan je geen transacties doen. Je kan enkel je Tango account koppelen aan een Snappcar account. Na het koppelen van je account krijg je wel voordelen bij Tango. Het maken van een account bij Snappcar is gratis (voor hoe ver je het hiervoor nodig hebt). Om vervolgens transacties te doen bij Snappcar moet je wel €5 betalen. Dit krijg je dan terug als waarde om bij Snappcar uit te geven.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 21 van 42
- -

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag?

Onze klantenservice helpt je graag!
Stuur ons je vraag
- -