Hoe werkt de Tango App?

ONTDEK DE NIEUWE TANGO APP

Snel, slim én altijd extra voordeel!

Met de nieuwe Tango app heb je altijd extra voordeel op iedere dienst die je in de app gebruikt!

Zo kan je met de nieuwe app niet alleen goedkoper tanken, maar ook handiger parkeren en makkelijker autodelen.

En met het extra voordeel (Tango Voordeel) dat je krijgt, heb je altijd de keuze om het Tango Voordeel direct te innen op bijvoorbeeld je tankbeurt of op te sparen in je Tango Tegoed. Door het op te sparen in je Tango Tegoed kan je sparen voor een hogere korting voor een later moment of sparen voor de aankoop van een Tango Voucher voor een andere dienst in de app.

DIT ZIT ER ALLEMAAL IN DE APP

Tango Station Finder

Natuurlijk heeft de app de bekende ‘station finder’ functie, hiermee vind je altijd snel en gemakkelijk het dichtstbijzijnde Tango station in de buurt. Ook kan je ook de actuele prijzen zien van het station waar je naartoe navigeert. Wel zo handig!

 

Tango Tanken

Wie wil er nu nietaltijd extra voordeelop tanken? Dat kan nu, met onze nieuwe Tango app! Want door gebruik te maken van de Tango app,tankje altijd metextra korting. En let op; de korting is altijdbovenopde stations korting (Tango pompprijs). Da’s is nog eens voordeel! 

Kijk snel hoe jij ook voortaan met extra korting kan tanken!

 

Tankbeurt betalen via je mobiel

Nog sneller weer op weg na de tankbeurt? Nu kan je ook gebruik maken van ‘mobiel betalen’ in de nieuwe Tango app. Tanken in slechts 3 stappen: pompnummer aangeven – bevestigen - tanken. Dat is nog eens ‘Tank & Go!’

 

Tango Parkeren

De nieuwste dienst van Tango: Tango Parkeren! Waar je betaald moet parkeren op straat in Nederland, kan je nu met de Tango app handig en snel parkeren met slechts 1 klik.Betaal alleen voor de geparkeerde tijd en dat ook nog eens korting op de transactiekosten!

 

Tango Autodelen

Met Tango Autodelen kan je iets extra’s bijverdienen met de verhuur van jouw auto. Heel makkelijk via de app kan je via SnappCar je auto verhuren aan huurders in de buurt. Jij bepaalt zelf aan wie je verhuurt en bent ook nog eens all-risk verzekerd.  Niet alleen duurzamer, maar ook nog eens slim!

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 66 van 125
- -

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag?

Onze klantenservice helpt je graag!
Stuur ons je vraag
- -