Ik wil thuis en/of op het werk laadpunt(en) krijgen. Hoe vraag ik dat aan?

Onze laadpunten kunnen eenvoudig geïntegreerd worden in de bestaande infrastructuur; op het bedrijfsparkeerterrein of bij de medewerkers thuis. Wij verzorgen dit traject van A tot Z; van installatie van de hardware tot het beheer én het onderhoud van de laders.

Vul dit formulier in om de mogelijkheden van Tango electric door te nemen.