Wat betaal ik voor het gebruik van de laadpas?

Het aanvragen van een Tango electric-laadpas is kosteloos. Je betaalt ook geen kaartkosten. De kosten voor het gebruik zijn zeer laag en zeer transparant:

  • Per transactie betaal je €0,35 voor het gebruik van de kaart aan Tango electric. Dit tot een maximum van € 7,- per maand (20 transacties). Wanneer je de kaart niet gebruikt kost het je dus ook niets.
  • De kosten die de laadpunt-aanbieder rekent voor het laden van uw auto - of dit nu per kWh, per minuut of per sessie is - rekenen wij 1 op 1 aan je door. De laadpunt-aanbieder is ten alle tijden verplicht deze tarieven te communiceren op of via de laadpaal. In de meeste gevallen zijn deze tarieven ook bij Tango bekend en zijn deze te zien in de Tango electric-app.

Tijdelijke verlaging BTW
De overheid heeft maatregelen genomen om de gevolgen van de stijgende energieprijzen en aanhoudende inflatie te verzachten. Concreet betekent dat voor jou het volgende:

De BTW op energie wordt tijdelijk verlaagd van 21% naar 9%. Het verlaagde tarief zal vanaf 1 juli 2022 tot het einde van het jaar 2022 gaan gelden. Dit wordt automatisch toegepast wanneer je bij ons komt laden. In deze periode brengen wij u per laadsessie € 0.32 in rekening tot een maximum van € 6.30 per maand (20 transacties). Deze transactiekosten zijn inclusief 9% BTW en gelden voor zowel nationale als internationale laadsessies.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1
- -

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag?

Onze klantenservice helpt je graag!
Stuur ons je vraag
- -