Hoe kan ik als nieuwe klant een Tango electric laadpas bestellen?

Een Tango electric laadpas kan je makkelijk bestellen via de Tango electric app. Deze downloadt je voor Android of iOS op je telefoon vanuit de appstore. Nadat je jezelf hebt geregistreerd en een geldige betalingsmethode hebt opgegeven kan je kosteloos een laadpas bestellen via de app. Deze wordt binnen 5 werkdagen bij je thuisbezorgd. Nadat je de nieuwe pas hebt geactiveerd in de app kan je deze gelijk gebruiken.