Wat is de prijs die betaal bij een publiek laadpunt?

De prijzen per laadpaal-aanbieder verschillen per laadpunt. De actuele tarieven per laadpunt geven wij weer in de Tango electric app. Op het laadpunt vind je ook altijd meer informatie over de tarieven voor het betreffende laadpunt. Deze tarieven rekenen wij 1 op 1 aan je door wanneer je gebruik maakt van de Tango electric-laadpas. Voor deze dienstverlening brengen wij je per laadsessie €0,35 in rekening tot een maximum van €7 per maand (20 transacties). Deze transactiekosten zijn inclusief BTW en gelden voor zowel nationale als internationale laadsessies.

Tijdelijke verlaging BTW
De overheid heeft maatregelen genomen om de gevolgen van de stijgende energieprijzen en aanhoudende inflatie te verzachten. Concreet betekent dat voor jou het volgende:

De BTW op energie wordt tijdelijk verlaagd van 21% naar 9%. Het verlaagde tarief zal vanaf 1 juli 2022 tot het einde van het jaar 2022 gaan gelden. Dit wordt automatisch toegepast wanneer je bij ons komt laden. In deze periode brengen wij u per laadsessie € 0.32 in rekening tot een maximum van € 6.30 per maand (20 transacties). Deze transactiekosten zijn inclusief 9% BTW en gelden voor zowel nationale als internationale laadsessies.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
- -

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag?

Onze klantenservice helpt je graag!
Stuur ons je vraag
- -