Hoe activeer ik mijn Q8 electric kaart en hoe koppel ik deze aan mijn profiel in de app?

Voor particuliere gebruikers:

Nadat je jouw nieuwe Tango electric kaart hebt ontvangen per post, moet je deze altijd activeren via de Tango electric-app. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Open de Tango electric-app.

2. Open het menu.

3. Klik op ‘Je Tango electric kaart’.

4. Klik op ‘Tango electric kaart toevoegen’

5. Voer je Tango electric kaartnummer in (dat begint met NL-KUP-00000xxxxxx) en klik op ‘Ga verder’.

Voor zakelijke gebruikers:

Je inloggegevens worden automatisch per e-mail verstuurd zodra je profiel in het Tango electric portaal is aangemaakt. Heb je deze niet ontvangen (ook niet in je spamfolder?), neem dan contact op met Tango electric. Volg verder de hierboven genoemde stappen.